Over ons

Over ons

Mijn naam is Yan Cheng. In het dagelijks leven houdt ik mij bezig met Auto’s en Motoren. Zelf vind ik dat erg leuk en interessant. Deze website is er daarom ook om u informatie te verschaffen. Persoonlijk vind ik het ook heel erg leuk om met andere mensen over auto’s en motoren te praten, want daar leer ik zelf weer van en ik leer andere wat en zo kunnen we allemaal wat voor elkaar betekenen. Toen ik tegen mijn familie vertelde dat ik dit zo leuk vind raden ze mij aan om dit te gaan doen en dat leek mij een goed idee. Zo wil ik u informatie geven als u een nieuwe auto wilt gaan kopen of vind u het ook leuk om over auto’s te praten kunt u mij ook altijd een berichtje sturen. Bij mijn bedrijf krijgt u altijd betrouwbare informatie en wil ik u van alles vertellen over de auto’s als u dat leuk vind.

Afbeeldingsresultaat voor chinees