Op zoek naar een goede rijschool?

Op zoek naar een goede rijschool?

Een half jaar geleden ben ik 18 geworden. Voor mijn verjaardag heb ik mijn rijbewijs gekregen. Wel moest ik deze eerst nog ergens halen. Zelf heb ik er niet heel veel verstand van. Ik vroeg mijn vriendinnen waar zij hebben gelest. Zij vertelden mij over rijschool Amsterdam-Oost. Dit was volgens hun een super goede rijschool. Ik heb gelijk contact opgenomen en we hadden gelijk een afspraak gemaakt voor een proefles.

rijschool Amsterdam-oost

Ervaringen

In Amsterdam rijden als je nog geen rijbewijs hebt is altijd super lastig. Zelf was ik super zenuwachtig voor de eerste proefles. Deze les was helemaal kosteloos en je zit nergens aan vast. Toen de instructeur mij thuis op kwam halen hebben we eerst een plan gemaakt en alles duidelijk doorgesproken. Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Dit omdat ik al 18 ben en al mijn vrienden ook al een rijbewijs hadden behalve ik. We zijn aan de slag gegaan en hij heeft mij super goed geholpen. Dankzij hem was ik helemaal niet meer zenuwachtig tijdens het rijden. De instructeur heeft mij altijd heel rustig gehouden en ervoor gezorgd dat ik binnen een keer gelijk geslaagd ben.

Reacties zijn gesloten.